מגמות ומסלולים

בבית ספר הרב תחומי ״אמירים״ אופקים יש מקום לכל אחד. כל תלמיד יכול למצוא את מקומו במקצוע שהוא אוהב ולהשקיע בלימודים ברצון במגמה המתאימה לו. בדף זה פרטנו עבורכם על כל מגמות בית הספר. אם יש לכם שאלות אתם מוזמנים ליצור איתנו קשר בטלפון: 08-6999540

מגמות בית ספר

טכנולוגיה

• מגמת תקשורת

מגמת תקשורת הוקמה במטרה לתת לתלמידים כלים לאוריינות מדיה, הכרת יסודות ושפת התקשורת בארץ ובעולם, תוך התמחות ברדיו ועיתונות. הלימודים הם לבגרות ברמה של 5 יחידות לימוד, כאשר 2 יחידות לימוד הן מעשיות בתחום הרדיו, מיומנויות עריכה והפקת שידור. 3 יחידות נוספות הן בלימודי יסודות התקשורת, תפקידי התקשורת במדינה דמוקרטית, ושפת הטלוויזיה. הלימודים מאתגרים ומפתחי חשיבה, בדגש על יישום ידע, והכרת...

• מגמת ניהול עסקי

הטמעת ידע עיסקי במסגרת לימודי מדע וטכנולוגיה נועדה לתת מענה הן לדרישות הגוברות של המשק הישראלי למקצועות טכנולוגיים והן לצורכי הלומד שירצה להשתלב בעולם של משק מתקדם.

• מגמת חשמל

במגמת חשמל לומדים מקצועות חשמל שכוללים : התמחויות במערכות הספק ובקרה, חשמל תעשייתי, חשמל למבנים, בקרים מתוכנתים ובקרה ממחושבת.

• מגמת פיזיקה

כיתה א' היא כיתה חשובה מאוד לכל ילד. התרגשות, חששות וציפיה כולם רגשות נפוצים ולגיטימיים עבור הילדים. בבית ספר אורנים אנו מודעים לחשיבות של התחלת הלימודים ושמים דגש על מתן תחושת ביטחון ונינוחות בכיתות שלנו

מדעים

ריאלי